Rózsás organikus arcradírunkban található finom szemcsés parajdi só használatakor lágyan hámlassza bőröd felszínét, eltávolítva az elhalt hámsejteket. Radírozó hatása nyomán a finom, vitamindús, hidegen sajtolt olajok könnyen beszívódnak a bőröd mélyebb rétegeibe.
Valódi rózsa sziromból készülő damaszkuszi rózsaolaj terápiás hatása egyedülálló a világon. Antioxidáns, öregedés gátló hatása nyomán igazi luxus kozmetikai kezelésben lehet részünk használatakor.
Az ekcéma karbantartására rendkívül kedvező hatással van. Hámlasztó, bőrpuhító és mélyen bőrtápláló hatású. Hatékonyan küzd a bőrszárazság ellen.
Alkalmazásával jelentősen javul bőröd rugalmassága és teltsége.
Színét rózsaszirmok felhasználásával kaptuk. Tisztálkodás után lágyan átdörzsölve a bőr, hámlasztó hatást gyakorol arra, majd olajai rögtön visszatáplálják. A rózsaszirom és a rózsa illóolaj tartalma remek bőrtisztító, bőrfertőtlenítő és összehúzó hatással bír.
Használata után nincs szükség más arckrémre. Finom olajai rövid időn belül felszívódnak és vitamin hullámmal látják el az arcbőrt.
isszaváltható üveg csomagolás!
Nincs több felesleges műanyag hulladék, hiszen a csomagolásmentes boltok visszajuttatják a használt, kimosott, üres tégelyt műhelyünkbe, mi pedig tisztítás után újratöltjük azt. Megköszönjük, ha a címke leszedésével megkönnyítik a munkánkat.
Használata:
A terméket felhasználás előtt jól fel kell keverni! Tisztítás után, egy borsónyi olajos-sós keveréket a bőrön egyenletesen eloszlatva, átradírozzuk azt.
Száraz, hűvös, közvetlen napfénytől védett helyen tárolandó!
A GYÁRTÁS SORÁN ÁLLATOKON TESZTELÉSI KÍSÉRLETEKET NEM VÉGEZTEK!
Összetevők: Parajdisó; olíva olaj; szőlőmag olaj; mandula olaj; rózsaszirom; rózsa illóolaj
INGREDIENTS: SODIUM CHLORIDE (Parajdi); OLEA EUROPAEA FRUIT OIL; VITIS VINIFERA OIL; PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL(Cosmos, Ecocert tanusítvány); ROSA; ROSA DAMASCENA FLOWER OIL (*citral, citronellol, farnesol, geraniol, linalool)
* természetes összetevő
30g Környezetbarát és újrafelhasználható, tetszetős üveg edénykébe csomagoltunk.